Tijssen scrie:Stati linistiti...in viitorul apropiat vor disparea si CD-urile cum au disparut si placile de vinil,benzile de magnetofon, casetele...vor fi
ISTORIE!
Nu fi tu asa sigur...CD o vor duce mult si bine...vei vedea
Tijssen scrie:Stati linistiti...in viitorul apropiat vor disparea si CD-urile cum au disparut si placile de vinil,benzile de magnetofon, casetele...vor fi
ISTORIE!

demential scrie:dannyinthemix frustrat esti tu prietene, care te simti urmarit de cel putin 10 organe ale statului si te ascunzi ca sobolanu.
nu cred ca ne consideram dj, ne consideram punatori de muzica la nunti botezuri si cununii.
imi pare rau pentru tine si pentru atitudinea ta.

demential scrie:nu. niciodata. decat daca vrei tu, si poate nici atunci. dar s-ar putea sa o iei pe calea lui COCO. asa ca mai bine te-ai opri din a spune ca mai mult de jumatate din membrii forum-ului sunt "frustrati"
deci un punator de muzica bun este bun doar cu scule bune ? deci daca il trimit pe tata cu cele mai scumpe playere si cele mai scumpe si bune boxe, el e cel mai bun ? doar pentru ca are echipament bun ?

tractor scrie:
Oricine de aici de pe forum,ca alta imagine ai cand mergi cu playere fie ele si cdj100,numai nu recunosc.Daca vrei intradevar sa te consideri profesionist,nu mergi cu laptop..mergi cu player/controler,nu mergi cu boxe behri/t.box si multe altele....
Fiti un pic realisti,toti de aici ar vrea playere,toti ar vrea CDJ2000,sau mai stiu eu ce controler,dar nu toti isi permit si se limiteaza la laptop

demential scrie:eu nu am mouse. folosesc touchpad.
The_Mack scrie: nu mergi cu mapa de sute de discuri dupa tine, si nu te trec toate apele cand mai ai 15 secunde si cauti disperat piesa de legatura
tractor scrie:si cu laptop is de acord dar cu un controler:) nu cu mouse in mana![]()
The_Mack scrie:,.... si in timp ce eu intre 2 piese stau fumez o tigara, combin o fata, mananc ceva....
bafta si multe succesuri va doresc

p3psitwist scrie:The_Mack scrie:,.... si in timp ce eu intre 2 piese stau fumez o tigara, combin o fata, mananc ceva....
bafta si multe succesuri va doresc
auzi la el...om insurat
ma eu mi`am facut o selectie...asa pe genuri...latino, oldies, grecesti, hore, sarbe, slow, regae ... si le folosesc tot timpul...daca nu stiu unde e vreo melodie...sau stiu eu ma razgandesc si vreau sa pun altceva pun dupa laptop...si am scapat. oricum mai nou cred ca a auzit lumea de controlere si vin la mine si ma intreaba daca cu cd playerele alea controlez vdj`ul
p3psitwist scrie:............am fost la un majorat invitat unde dj`ul de acolo punea muzica cu winampul...si pe langa faptul ca nu potrivea si el genurile un pic, nu avea nici o treaba ii mai dadea si winampul eroare si se facea liniste cand iti era lumea mai draga...
tractor scrie:Fiti un pic realisti,toti de aici ar vrea playere,toti ar vrea CDJ2000,sau mai stiu eu ce controler,dar nu toti isi permit si se limiteaza la laptop
Din pacate sunt foarte multi care stiu cu ce se mananca,stiu ce inseamna o boxa EV,Dynacord un player sau mai stiu eu ce...deci nu toti is asa de pe langa cum credem noi.Cine are ppitru de 2500-3000euro....stie si muzica mai mult ca sigur.....ca nu e nebun

djgrecu scrie:aici am o poza cu setup-ul meu de care-s taaaare mandru:
Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator