djgrecu,ma abtin,spor la distorsionizari
tractor scrie:Manoka acum am inteles ce ai vrut sa zici...si am uitat de firma,pfa,deci e o avere sa devii in legalitate
djgrecu,ma abtin,spor la distorsionizari![]()
![]()
unu scrie:Lucian scrie:Am o idee: daca ne luam HDD-uri externe wireless, le punem "intr-un loc anume" si incarcam in VDJ sau TRAKTOR cate o melodie pe rand din HDD (in timp ce canta una -se incarca cealalta; chiar daca viteza wireless e mai mica decat viteza unui USB 2.0 standard), ce poate sa zica un inspector
cand eu in calculator nu am nici-o melodie...
Nu ai inteles nimic...stai jos...mai glumim si noi.
Inspectorul nu tre sa te prinda cu muzica...tre doar sa o auda/ vada ca tu o difuzezi si e suficient
Manoka scrie:sa fie integral 100% legal
CreB0 scrie:Asta e deja prea de tot. Adica platesc atata amar de bani pe 'licente" ca sa pot sa am muzica in calculator cata vreau si de unde vreau eu iar apoi vine nenea "inspectorul" sau "comisarul" si zice ca nu sunt legal ca de ce nu am cumparat melodiile. Pai sa cumperi melodiile, ai plati de te-ar rupe. Ar trebui sa luam minim 500 E de eveniment (cel mai ieftin) ca sa ramanem si noi macar cu un 5% sau 10% din ce incasam.
CreB0 scrie:Ba da as cumpara muzica. Dar nu la pretul de 1 E melodia, sau sa imi bage pe gat ce stiu eu ce "compilatie" facuta de ei si pe mine ma intereseaza doar 1 sau 2 melodii de pe discul respectiv.
bamfield scrie:CreB0 scrie:Ba da as cumpara muzica. Dar nu la pretul de 1 E melodia, sau sa imi bage pe gat ce stiu eu ce "compilatie" facuta de ei si pe mine ma intereseaza doar 1 sau 2 melodii de pe discul respectiv.
Inteleg ca vrei muzica gratis, si asta va fi in defavoarea artistilor....Care e meritul tau in aceasta ecuatie? Noi ca si dj trebuie sa avem bunul simt sa le multumim artistilor cumparandu-le muzica...restul sunt lamentari de 2lei...

Sorinus scrie:bamfield scrie:CreB0 scrie:Ba da as cumpara muzica. Dar nu la pretul de 1 E melodia, sau sa imi bage pe gat ce stiu eu ce "compilatie" facuta de ei si pe mine ma intereseaza doar 1 sau 2 melodii de pe discul respectiv.
Inteleg ca vrei muzica gratis, si asta va fi in defavoarea artistilor....Care e meritul tau in aceasta ecuatie? Noi ca si dj trebuie sa avem bunul simt sa le multumim artistilor cumparandu-le muzica...restul sunt lamentari de 2lei...
De aceea platim drepturi de autor!De ce sa mai cumpar si muzica?Eu platesc o licenta care imi da dreptul sa o reproduc si sa o folosesc si e o suma frumusica(acesti bani tot la artisti ajung)...respect artistii dar la cum pui problema mi se pare lipsa de respect fata de noi dj-ii si fata de munca noastra!Parerea mea!

demential scrie:e greu. daca vrei sa cumperi ACUM BRUSC 10.000 mp3-uri, are cineva 10.000 euro sa le cumpere ? NU ... deci ...
+ ca e absurd sa CUMPERI MUZICA dar sa nu o poti MUTA pe un ALT HDD TOT AL TAU ...
in Romania anului 2011 sa fi 100% legal din TOATE punctele de vedere ar insemna o investitie ENORMA (si nu ma refer la scule) care s-ar amortiza EXTREM DE GREU. + ca LEGEA NU este pentru toti ... este un cerc vicios. pentru ca nu exista un creier care sa specifice exact conditii pentru PUNATORI DE MUZICA LA NUNTI, legea este mereu discutabila si lasa loc de discutii ... taxele sunt mari pentru ca NU toti isi permit sa fie legali, nu toti au nevoie sa fie legali (multi fac din hobby, acceptand preturi modice ca donatie - ca sa nu zicem tarif)...

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator