demential scrie:ADPFR scrie:
Am scris intrunul din raspunsurile anterioare ca aceasta licenta de copiere din partea organismului nostru se poate plati la 3,6 sau 12 luni,indiferent de numarul de melodii pe care dumneavoastra il copiati,nu avem in momentul de fata o metodologie pe numar de melodii. sau per eveniment in cazul Licentei de copiere,exista doar in cazul comunicarii publice
Acest lucru a fost discutat in momentul in care sa negociat aceasta metodologie si cred ca dumneavoastra ca si prestatori ati iesi in dezavantaj,daca am stabili un cuantum fix pe numar de melodii.
Pentru 40 de piese chiar daca le gasiti pe fiecare in parte pe cate un CD diferit va convine mai mult sa cumparati CD-urile originale,nu trebuie sa mai platiti aceasta licenta.
in continuare va rog sa raspundeti concret intrebarilor LA SUBIECT. inca nu am primit raspuns si pozitie oficiala in legatura cu :
1) nu v-am chemat aici ca sa ne luati banii, ci ca sa ne lamuriti. si PRACTIC la aceasta intrebare NU s-a raspuns : de ce nu vreti sa luati bani de la PERSOANE FIZICE, si va incapatanati sa luati doar de la firme ? NU exista firme in randul celor care pun muzica la nunti pentru cunoscuti sau rude, si astfel NU puteti sa incasati bani sau sa le acordati licenta. ceea ce este frustrant, si pentru ei si pentru voi. e penibil, repet !
2) v-am spus subtil ca noi NU recunoastem aceasta suma de bani care ni se pare foarte mare, si dorim sa se RE-NEGOCIEZE aceasta suma, pentru ca ceea ce s-a discutat acum 4 ani nu reflecta situatia financiara nationala/internationala a tarii. si repet calculul, decat sa NU primiti de la 2 firme 2400 ron, mai bine sa primiti de la 4 firme 600 ron. adica ori nu plateste nimeni, ori platesc 4 ... etc.
ne intereseaza postarile precum si DIALOGUL. nu doar sa raspundeti in "dodii" si sa evitati anumite discutii utile pentru ambele parti.
mai departe :
stim ca se poate lua si pe o perioada mai mica de 1 an. dar raportul pretului este acelasi. acel pret de care vorbeam la punctul 2, care ni se pare exagerat.
nu vrem "metodologie pe numar de melodii", nu a cerut nimeni asta.
am cerut 2 chestii : a) lista cu melodiile pe care le aparati b) un MAGAZIN de unde putem cumpara MELODIILE pe care ni le dorim.
problema este ca pe voi va ajuta ori sa vindeti zeci de albume, ori sa incasati abuziv 1400 RON, ca asa vreti voi.
sa na lamurim cu alta chestie : aici NU discutati cu "prestatori"... discutati cu oameni care fac treaba asta din hobby. unii au firme (foarte putini), unii nu au si vor sa fie legali. dar voi nu ii lasati.

. nu va adresati "prestatorilor".