Tijssen scrie:INCA O DATA ,ROG BAIETII PITITI DUPA SPAGI SI AMENINTARI , MULTA M..E
Tijssen scrie:Tijssen scrie:INCA O DATA ,ROG BAIETII PITITI DUPA SPAGI SI AMENINTARI , MULTA M..E
Sunt de acord sa-i provocam dar nu asa!![]()
Tony tare as vrea sa ai dreptate 100% - si eu am descoperit ceva mult mai concret - dar mai inainte spune-mi
ce faci daca te trezesti cu un ispector (insotit poate si de politia de la departamentul fraude) care vine si iti
cere sa-i demonstrezi ca tu ai in calculator numai mp3-uri legale (nu ma refer si la altceva)?
Sa fim seriosi, la o nunta nu sta nimeni la usa sa intrebe -tu cine esti?-tu cine esti? - te poti trezi cu ei
ca te bate pe umar. Nu te baza atat pe spatiul privat, se poate dispune si un mandat!

MajNooN scrie:imi cer scuze ca ma bag peste discutie, dar am si eu o intrebare.
daca asculti muzica foarte tare... ziua... de la 12 la 5-6... sau cateodata maxim 22:00...
vecinii ce pot sa imi faca?
PS: stau la etajul 3... si am un vecin de la 1... care tot ma viziteaza
PS: nu ma faceti nesimtit... sau nu stiu cumam si eu "nebuniile" mele
DJ Stef scrie:Nu as merge pe ideea ca e petrecere privata si nu poate sa faca nimeni nimic...petrecerea e privata, dar spatiul unde se desfasoara nu e privat. Un restaurant nu e spatiu privat, e spatiu public, chiar daca e rezervat pentru un anumit eveniment. Ai sa vezi ca spatiul de acolo este declarat punct de lucru in care se desfasoara anumite activitati comerciale si se supune anumitor reguli comerciale si fiscale. Asa ca ....nu prea sta in picioare teoria ca nu au voie sa vina bla bla...au chiar multa voie.
DJ Stef scrie:Faci confuzie intre termenul de public in sensul de audienta, de a fi in vazul oamenilor si spatiu public. Mai sapa un pic
Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator