Preturi ... arvuna ...

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Marim preturile in 2013 ? Daca da, de ce ?

Da
7
39%
Nu
8
44%
Nu stiu inca
3
17%

Voturi totale : 18

UNREAD_POSTde demential » Mar Sep 22, 2009 10:39 pm

deci nu a spus nimeni ca e FOARTE PUTIN la un botez, sau FOARTE MULT LA NUNTA. am spus doar ca diferentele INTRE EVENIMENTE sunt foarte diferite.
inteleg oricum la ce te referi ... si intr-un fel ai dreptate.
problema e la aia cu 700 euro cu moving headuri si plasme ... aia nu mai e nunta, e "robo-nunta" :)) e casa de productii... e concert .... ma rog.
cat despre formatii ... preturi mari la voi in zona. probabil alea sunt preturi pentru toata noaptea.
la noi maria buza - 3000 euro 1-2 ore. nelu ploiesteanu cam 2500 euro pentru 1 ora. astea le stiu sigur.
in rest formatiile "normale" cam 1000 euro ...
concluzia e ca oricum, la 400 euro nunta la voi acolo ... as veni de la bucuresti sa fac si eu :D cat despre 40 de dj ... s-ar putea sa ai dreptate. totusi nu e un oras mic cu 3-4 restaurante ... deci ai si piata de desfacere !!!
nu pot sa cred de ex. ca anu asta nu au ajuns la tine 2-3 comenzi in aceeasi zi ... la andi de ex. e nasol, el are maxim 2 restaurante ...hai poate 3. si e super mic orasul ... cred ca si lugoj sau sebes mai sunt micute ... nu stiu sigur. dar noi cei din orase mare nu ar trebui sa ne plangem de "concurenta" ... io ce sa mai zic in bucuresti ... cre ca sunt sute :D
demential
Administrator

UNREAD_POSTde AndiBAD » Mar Sep 22, 2009 11:13 pm

Stiu o nunta unde am fost la zama acra si o cantat nelu albu (nu au cumva niste boxe mari mackie active?) in fagaras si o luat 2000E(nu am intrat in detalii cate ore etc,dar in bani astia scria in contract ca vine si a doua zi si dea acee mo-r chemat in ultima clipa) apoi nush de unde iei tu informatiile ,dar de la miri pretul asta il stiu...
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
AndiBAD
Super Membru

UNREAD_POSTde demential » Mie Sep 23, 2009 10:28 am

acu depinde si cine si cum negociaza ... si daca e sezon sau nu ... ma rog.
demential
Administrator

UNREAD_POSTde Adrian Jidveian » Mie Sep 23, 2009 12:39 pm

Fara suparare da nu's de acord ca daca duc 2 boxe iau x bani si daca duc 6 boxe iau y bani.La fel si cu luminile...Binenteles ca aici intervin si gusturile clientilor(cel putin la lumini,unde unii poate vor lumini si toate minunile iar altii nu vor numa muzica).Sa zicem ca daca vor si lumini cresti pretul,dar la faza cu 2 boxe sau 10...nu-i justificata treaba...Adica pe client nu-l intereseaza(cel putin asa am vazut eu) ca ai 1 boxa sau 100.Daca te descurci cu o boxa si la sfarsit lumea e multumita totu' e ok,daca te poti descurca numa cu 10 boxe aia e treaba ta...Pe client iarasi cred ca nu-l intereseaza timpul in care iti instalezi sculele,fie 5 minute fie 2 ore....iarasi asta e treaba ta si te descurci...
Daca ar fi sa chem eu pe cineva sa zic la mine la nunta cu muzica nu i spun sa aduca nush cate boxe si nush ce...Daca eu il angajez pe respectivul sa imi puna muzica inseamna ca stie ce are de facut si bla bla...pe mine nu ma intereseaza daca vine cu 1 boxa sau cu 10 atata timp cat dimineata la final a fost totu' bine.De pe partea mea poate sa vina cu boxe de calculator...daca poate acoperi cu ele 200 de pers si sa se auda muzica nu galagie pe mine chiar nu ma intereseaza ca el a venit cu boxe de calculator.
Cu acest reply nu vreau sa jignesc pe nimeni,este o parere(a mea) proprie si personala :))
Bafta in continuare si cat mai multe evenimente la toata lumea :)
Adrian Jidveian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde calvinel » Mie Sep 23, 2009 12:49 pm

Adrian Jidveian scrie:Fara suparare da nu's de acord ca daca duc 2 boxe iau x bani si daca duc 6 boxe iau y bani.La fel si cu luminile...Binenteles ca aici intervin si gusturile clientilor(cel putin la lumini,unde unii poate vor lumini si toate minunile iar altii nu vor numa muzica).Sa zicem ca daca vor si lumini cresti pretul,dar la faza cu 2 boxe sau 10...nu-i justificata treaba...Adica pe client nu-l intereseaza(cel putin asa am vazut eu) ca ai 1 boxa sau 100.Daca te descurci cu o boxa si la sfarsit lumea e multumita totu' e ok,daca te poti descurca numa cu 10 boxe aia e treaba ta...Pe client iarasi cred ca nu-l intereseaza timpul in care iti instalezi sculele,fie 5 minute fie 2 ore....iarasi asta e treaba ta si te descurci...
Daca ar fi sa chem eu pe cineva sa zic la mine la nunta cu muzica nu i spun sa aduca nush cate boxe si nush ce...Daca eu il angajez pe respectivul sa imi puna muzica inseamna ca stie ce are de facut si bla bla...pe mine nu ma intereseaza daca vine cu 1 boxa sau cu 10 atata timp cat dimineata la final a fost totu' bine.De pe partea mea poate sa vina cu boxe de calculator...daca poate acoperi cu ele 200 de pers si sa se auda muzica nu galagie pe mine chiar nu ma intereseaza ca el a venit cu boxe de calculator.
Cu acest reply nu vreau sa jignesc pe nimeni,este o parere(a mea) proprie si personala :))
Bafta in continuare si cat mai multe evenimente la toata lumea :)

Total de acord , merg pe aceasi idee , in plus eu nu am si nu mai folosesc lumini (motivele le-am spus pe un alt topic).
calvinel
Membru activ

UNREAD_POSTde demential » Mie Sep 23, 2009 1:23 pm

adrian urmareste-ma : eu la mine la firma pana azi aveam o singura linie de sunet (2 basi 2 sateliti). daca era o sala EXTREM de mare, sau formata din 2 sali trebuia sa venim cu sunet ajutator. adica alte 2 boxe pe care le inchiriam si deci "costurile" de productie ale evenimentului cresteau. in acest caz inteleg.
+ ca : nu poti sonoriza botez de 50 persoane si concert in aer liber de 3000 persoane cu acelasi pret la scule, esti de acord ?
demential
Administrator

UNREAD_POSTde calvinel » Mie Sep 23, 2009 1:52 pm

Eu cand i-au un eveniment ma interesez unde se face respectivul , daca ma tin sculele merg daca nu , nu. Cer pretul si in rest este problema mea cu ce ma duc sa sonorizez.
In cazul in care am dubii ma inteleg cu omul sa facem o proba de sunet si daca e multumit batem palma.
Eu nu sunt genul de persoana care sare una doua pentru ca e in joc faima ta, ai frecat un eveniment e foarte nasol ca si reclama negativa.

Ma repet am 2 sateliti de 400 si inca nu am avut probleme , dar nici nu ma bag la sonorizari in aer liber sau ma rog la sali extrem de mari (prin care eu inteleg sala de 400 500 de persoane) sali care sunt destul de rare totusi.
Am avut o situatie in care am avut de sonorizat o nunta la un restaurant facut in stil medieval cu nenumarate incaperi loc in care nu puteai sa sonorizezi fara sa ai 10 boxe sa pui cate una in fiecare sala si sa ai doua pe ring si sa nici nu deranjezi fonic pe cei din incaperi.
Cand m-a sunat persoana respectiva am zis ca dau o fuga sa vad cum e sala , si pana la urma am gasit solutie sa ma leg sa ssitemul lor de sonorizare din tavan. Asa ca pe ring era muzica de dans la un volum de dans iar in incaperi era aceeasi sursa insa la un volum ambiental.
A iesit perfect.
Ideea este sa nu te arunci la ceva daca nu poti duce. iar daca te-ai angajat la un job nu ceri bani in plus ca trebuie sa duci nu stiu ce in plus. Cand ceri pretul cu ala ramai si te descurci.
calvinel
Membru activ

UNREAD_POSTde Adrian Jidveian » Mie Sep 23, 2009 2:02 pm

demential scrie:adrian urmareste-ma : eu la mine la firma pana azi aveam o singura linie de sunet (2 basi 2 sateliti). daca era o sala EXTREM de mare, sau formata din 2 sali trebuia sa venim cu sunet ajutator. adica alte 2 boxe pe care le inchiriam si deci "costurile" de productie ale evenimentului cresteau. in acest caz inteleg.
+ ca : nu poti sonoriza botez de 50 persoane si concert in aer liber de 3000 persoane cu acelasi pret la scule, esti de acord ?

Da,perfect de acord,am vrut sa dau si eu ex asta cu concertul.Normal ca la un concert se schimba treburile radical...da aici la noi nu-i cazu' ptr asa diferente(50-3000de pers sa zic).O medie ar fi de 100 de pers pe eveniment,poate mai putin vazut din posturile ce sunt pe forum,deci 100+/-50 de pers.
Poate nu m-am exprimat chiar pe inteles,da am vrut sa subliniez faptul ca nu numarul de boxe face pretul la un eveniment.Total de acord ca la 300 de pers ar fi bine sa ai ceva mai multa putere sau boxe,cum vreti sa o luati,fata de 50 de pers.
Tocmai de aceea cand vine clientul si zice am nunta de 20 de pers(cum au fost cateva cazuri pe care le-am discutat pe forum) tu nu i iei 3-400 de euro doar ptr faptul ca evenimentu' se numeste nunta si ...normal ca nu duci 6 boxe la 20 de pers.Am mai discutat problema banilor/tip de eveniment.Deci omul vine si zice am nunta de 300 de pers,automat tu te gandesti ca tre sa duci mai multa "putere",altfel lucrezi cu 300 de pers fata de 20...etc de unde si pretul mai mare.
Cat despre lumini,la mine in zona,rare sunt nuntile (in special) la care exista si lumini pe langa muzica.Poate nu e invatata lumea inca,sau cum zicea calvinel mi se pare intr-u post,unii vin si zic ca le intra in ochi si alte minuni....Momentan nu ma dau in vant dupa aceste lumini...nunta imi place mai clasica,fara transformare in discoteca(prin intermediul luminilor).Nu sunt impotriva lor dar deocamdata studiez efectul lor la evenimente(nunta,botez....)
Cam lungi reply-urile si stiu ca nu-ti vine sa citesti cand vezi atata negru pe alb,dar vreu sa nu fie treburile neintelese. :))
Adrian Jidveian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde SnakeBiteTWO » Mie Sep 23, 2009 2:17 pm

Din pacate trebuie sa aducem lumini, de vreme ce punem muzica disco, rock'n'roll, dance, chiar si club, pe la nunti.
Daca eram lautari si cantam numai muzica populara, hai ca am fi avut un motiv sa nu aducem lumini, dar...
Doamna Maria Dragomiroiu, cand vine sa cante la nunti (canta doar vreo ora), aduce 2 reflectoare Fresnel pe care si le pune sa inunde "scena".
Provoc distractie si conserv amintiri.
----------------------------------------
Follow da bass line.
Imagine
SnakeBiteTWO
DJ Fondator

UNREAD_POSTde demential » Mie Sep 23, 2009 2:39 pm

nu sunt impotriva luminilor. din contra, am senzatia ca luminile si fumul si baloanele ma ajuta pe mine pentru atmosfera :)
am avut si evenimente fara, si mi-au lipsit !
am inteles in principiu ce ai zis tu adrian.
demential
Administrator

UNREAD_POSTde AndiBAD » Mie Sep 23, 2009 2:49 pm

Si in plus invitatii se dezlantuiesc :lol:
AndiBAD
Super Membru

UNREAD_POSTde demential » Mie Sep 23, 2009 2:53 pm

pai andi, arata-ne si noua filmuletele cu invitatii de la evenimentele sonorizate de tine si dezlantuirile de care mentionezi :D
demential
Administrator

UNREAD_POSTde AndiBAD » Mie Sep 23, 2009 3:15 pm

eu ma refer in sensul ca se creaza altfel atmosfera cu fum+laser +ceva lumini.Eu inca nu am acestea, voi da....
AndiBAD
Super Membru

UNREAD_POSTde Nicks » Mie Sep 23, 2009 4:17 pm

AndiBAD scrie:Stiu o nunta unde am fost la zama acra si o cantat nelu albu (nu au cumva niste boxe mari mackie active?) in fagaras si o luat 2000E(nu am intrat in detalii cate ore etc,dar in bani astia scria in contract ca vine si a doua zi si dea acee mo-r chemat in ultima clipa) apoi nush de unde iei tu informatiile ,dar de la miri pretul asta il stiu...

Nici nu te contrazic ca nu ar fii fost pe 2mii de euro Nelu Albu. Insa preturile sincer chiar sunt mari aici la noi. Un prieten a vorbit acum 2 saptamani cu Adi Neamtu pentru anul viitor iar pretul a fost de 4 mii euro , dupa negocieri au ajuns la 3500 si asta pentru ca se cunosteau. Aceste pret este pentru toata nunta , respectiv de la intrarea mirilor in sala si pana la sfarsit.
Mie mi se pare normal ca atunci cand ma duc la o nunta de 300 de persoane si am nevoie de 6 boxe sa merg pe un pret iar atunci cand ma duc la o nunta de 100 persoane sa merg pe un alt pret. Fiecare le judeca cum crede insa eu merg pe acest principiu acum si pentru anul viitor.
Am m-ai vazut la cineva pe un site o chestie prin care ofera diferite pachete si cam pe aceasi idee merg si eu .
http://www.sonorizarenunta.ro/sonorizare.htm
Sincer aici in oras nu stiu nici un Dj care are in dotare jocuri de lumini sa mearga la o nunta sub 300 euro.
Spunea cineva mai sus ca prefera nunta clasica. Sincer iti spun poate nici eu nu sunt de acord cu aceste lumini in cadrul unei nunti insa atata timo cat clientul vine si iti cere acest lucru mi se pare normal sa il oferi nu ?
Eu mai am vre-o 6 evenimente pana la intrarea in post iar 5 dintre ele sunt cu lumini. In trecut am pierdut nunti datorita faptului ca nu am avut jocuri de lumini.
Practic daca as avea o carmangerie deschisa nu pot sa pun in raft doar carnea care imi place mie pentru ca gusturile si pretentile sunt diferite.
Toate cele bune...ne auzim trebe sa plec ..dimineata sunt la thoman.
Bafta colegi !
Nicks
Membru activ

UNREAD_POSTde demential » Joi Sep 24, 2009 10:07 am

spor la cumparaturi !
demential
Administrator

UNREAD_POSTde iulian » Joi Noi 05, 2009 2:24 pm

Caracterul unui om poate fi judecat după gusturile sale muzicale. (platon)
iulian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde demential » Joi Noi 05, 2009 2:33 pm

am facut un chestionar interesant zic eu :) cine doreste poate sa isi motiveze raspunsul ;)
eu zic DA. pentru ca valoarea mea creste in decursul deprinderii experientei, pentru ca salariul mediu creste, pentru ca am scule noi, pentru ca in asa fel imi selectez oarecum clientela...
demential
Administrator

UNREAD_POSTde lush » Joi Noi 05, 2009 2:39 pm

Deacord cu Demential si am zis DA pentru ca 2009 am avut nunti cu 17 18 si pt 2010 am luat cu 20 22 mil si chiar cu 25mil.
lush
DJ Fondator

UNREAD_POSTde The_Mack » Mar Noi 10, 2009 3:56 pm

am votat da. ptr. la anul pretul de strigare o sa fie 1200 ron nunta si 900 roni botez, cununie etc. asta ptr.ca deja astea erau preturile practicate de anul asta in Ploiesti adika 2009, eu dupa cum am spus am mai spus, in 2009 mers cu preturile din 2008.
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde demential » Mar Noi 10, 2009 4:23 pm

8 voturi cu da, 1 vot cu NU maririi preturilor...
sunt curios cine este acela cu NU si sunt curios cati din cei 8 se vor tine de cuvant :D
demential
Administrator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie