Botez 23 februarie/ 27 invitati / Restaurant Capitan

Botez 23 februarie/ 27 invitati / Restaurant Capitan

UNREAD_POSTde Ciprian » Lun Feb 24, 2014 8:22 pm

Invitatii au sosit in jurul orei 13:30, au ascultat muzica buna,au mancat,au baut si au dansat cateva reprize de dans bune! Apoi la 30-40 minute dupa tort, au inceput sa plece spre casele lor iar putin dupa 21:00 am oprit muzica! Evenimentul a fost destul de interesant pt ca parintii copilului mi-au spus ceva de genul:fara manele,fara latino,rock'n roll deloc spre putin,olidies putina..populara putina,radio nu...a trebuit sa ma orientez mai ales ca la preferinte au spus..ne orientam la fata locului! Cu exceptia unei fetite de 5-6 ani care a vrut macarena,nu a venit nimeni sa-mi solicite vreo piesa! Am inceput ca de obicei cu cafe concert presarat cu ceva romante!Am vazut ca am public intrucat unii dintre ei fredonau romantele asa ca am iesit cu ceva tangouri romanesti,valsuri,si muzica anilor 80(romaneasca). De dansat s-a dansat pe populara,tiganeasca si nu mi-a venit sa cred,dar pe muzica orientala si greceasca au rupt ringul!
Multumiri la final din partea invitatilor si o surpriza placuta din partea bunicii copilului! Lasand la o parte cei 50 lei pe care initial i-am refuzat, expresia si cuvintele ei m-au facut sa ma simt implinit!: "Daca nu eram in baston,ii invatam eu pe astia sa se distreze!Foarte frumos!! si tangouri si valsuri si romante si populara...extraordinar!Felicitari!
Am sa revin cu poze& video.Momentan internetul meu nu functioneaza la parametrii normali!
Ciprian
DJ Fondator

Înapoi la Evenimente 2014