Nunta 31 Mai / 120 invitati/ Andra Ballroom Tecuci

Nunta 31 Mai / 120 invitati/ Andra Ballroom Tecuci

UNREAD_POSTde Ciprian » Vin Iun 06, 2014 4:14 pm

O petrecere de nunta frumoasa, cu invitati pusi pe distractie! Am fost in formula dj si solist si bineinteles...Mc :)
Ca idee, este o diferenta enorma intre invitatii din Bucuresti si cei din alte orase! Nu am vazut tanar sa stea cu telefonul in mana(cum se intampla la noi) Nu am vazut om care sa plece de pe ring cand a venit mancarea,pana nu am am schimbat eu in muzica de masa! Baietii din tara, voi sunteti mai norocosi! Aveti parte de invitati care chiar vin sa se distreze la o petrecere!
Am folosit toate genurile muzicale, inclusiv 2 manele, la cerere, dimineata: Show ca la paris si Saint Tropez.
Clip:
https://www.youtube.com/watch?v=pk9ekTf ... e=youtu.be
Ciprian
DJ Fondator

Re: Nunta 31 Mai / 120 invitati/ Andra Ballroom Tecuci

UNREAD_POSTde Sorinus » Vin Iun 06, 2014 7:38 pm

Ciprian scrie:O petrecere de nunta frumoasa, cu invitati pusi pe distractie! Am fost in formula dj si solist si bineinteles...Mc :)
Ca idee, este o diferenta enorma intre invitatii din Bucuresti si cei din alte orase! Nu am vazut tanar sa stea cu telefonul in mana(cum se intampla la noi) Nu am vazut om care sa plece de pe ring cand a venit mancarea,pana nu am am schimbat eu in muzica de masa! Baietii din tara, voi sunteti mai norocosi! Aveti parte de invitati care chiar vin sa se distreze la o petrecere!
Am folosit toate genurile muzicale, inclusiv 2 manele, la cerere, dimineata: Show ca la paris si Saint Tropez.
Clip:
https://www.youtube.com/watch?v=pk9ekTf ... e=youtu.be

Nu esti pe treaba ta :) ai facut "instructie" cu saracii oameni, felicitari pentru felul in care interactionezi cu oamenii!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde djgrecu » Vin Iun 06, 2014 10:46 pm

Vreau workshop de Mc-reala cu Ciprian si Ionel ! :)
djgrecu
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Ciprian » Sâm Iun 07, 2014 10:25 am

Multumesc!
Sorinus, uite asta face instructie, nu eu! mai am de lucrat :lol: https://www.facebook.com/photo.php?v=84 ... =2&theater
Marius, cu si eu vreu workshop cu Ionel :D
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Sâm Iun 07, 2014 12:05 pm

djgrecu scrie:Vreau workshop de Mc-reala cu Ciprian si Ionel ! :)

Si eu vreau...pe bune!:)
Sorinus
Administrator

Înapoi la Evenimente 2014