Botez/10.09/Casa Alba/50persoane

Moderator: Ciprian

Botez/10.09/Casa Alba/50persoane

UNREAD_POSTde Ciprian » Lun Oct 03, 2011 6:51 pm

Un eveniment extrem de frumos,nu am avut ringul gol decat in timpul meselor.Evenimentul a avut loc intr-o locatie superba,dar din pacate serviciile au last de dorit.
In primul rand,evenimentul a avut loc pe terasa,terasa pe care mai avea loc un eveniment concomitent cu al meu.Terasa era impartita in 3 ca sa spun asa.Eu,in spatele meu CLIENTI normali iar undeva in stanga o nunta sonorizata de un organist+solista.Am vb cu lautarii de la nunta si ne-am inteles sa pastram un nivel decent al volumului astfel incat sa nu ne deranjam unii pe altii.De unde..cand eu eram la masa ei erau la joc si tot asa.Noroc ca nunta s-a terminat pe la ora 20:30(nunta de zi)
http://www.youtube.com/watch?v=9xcfCFZvQPo
http://www.youtube.com/watch?v=zhLr7YFhdkY
Ciprian
DJ Fondator

Re: Botez/10.09/Casa Alba/50persoane

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Oct 03, 2011 8:12 pm

Ciprian scrie:Un eveniment extrem de frumos,nu am avut ringul gol decat in timpul meselor.Evenimentul a avut loc intr-o locatie superba,dar din pacate serviciile au last de dorit.
In primul rand,evenimentul a avut loc pe terasa,terasa pe care mai avea loc un eveniment concomitent cu al meu.Terasa era impartita in 3 ca sa spun asa.Eu,in spatele meu CLIENTI normali iar undeva in stanga o nunta sonorizata de un organist+solista.Am vb cu lautarii de la nunta si ne-am inteles sa pastram un nivel decent al volumului astfel incat sa nu ne deranjam unii pe altii.De unde..cand eu eram la masa ei erau la joc si tot asa.Noroc ca nunta s-a terminat pe la ora 20:30(nunta de zi)
http://www.youtube.com/watch?v=9xcfCFZvQPo
http://www.youtube.com/watch?v=zhLr7YFhdkY

Ma inca mai tine duma cu concursul???vad ca te-a pupat tipa,deci tine...nice event,bv!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde Ciprian » Mar Oct 04, 2011 9:34 am

Nu-l faceam,dar m-a enervat atitudinea ospatarilor care pur si simplu mai aveau putin si bagau tortul in timp ce lumea nu terminase de mancat friptura.Am facut concursul pt a mai trage putin de timp si a mai destinde atmosfera,care din cauza serviciilor devenise extrem de apasatoare.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Lucian » Mar Oct 04, 2011 4:24 pm

Eu la inceput chiar o luasem de buna.. :) - felicitari man!
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde DJ Sun » Mar Oct 04, 2011 5:47 pm

Bravo ciprian
PS. Cred ca esti singurul care nu primeste dislike la filmulete...
Imagine
DJ Sun
VIP

UNREAD_POSTde Ciprian » Mar Oct 04, 2011 6:03 pm

deraiatu scrie:Bravo ciprian
PS. Cred ca esti singurul care nu primeste dislike la filmulete...

Te inseli.
Ciprian scrie:Si ma mai enerveaza ca e cineva pe acest forum care da dislike pe youtube la clipurile mele :D
As prefera sa spuna ce nu ii place.Nu ma deranjeaza criticile.Chiar le consider constructive

Eu am sters toate filmuletele dp youtube.Le-am pus din nou acum cateva saptamani.Colegul nostru scump si drag,care ne da dislike inca nu a observat asta.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde johnnydj » Mar Oct 04, 2011 8:16 pm

baieti da scoateti obtinunea cu like /dislike si gata problema
johnnydj
DJ Fondator

Înapoi la Evenimente 2011