Botez/16.07/Alcazar-Pitesti/70invitati

Moderator: Ciprian

Botez/16.07/Alcazar-Pitesti/70invitati

UNREAD_POSTde Ciprian » Dum Iul 17, 2011 6:24 pm

Initial trebuia sa fiu doar eu,intre timp clientii m-au intrebat daca pot gasi o formatie de lautari(manelisti)
Timpul era destul de scurt si e o poveste luuuunga pe care cativa dintre voi o stiti.Am schimbat cam 4 formatii in 3-4 zile.Timpul fiind foarte scurt,nu am gasit formatii libere asa ca facusem formatiile din instrumentisti liberi la data respectiva.
Ba le placea vocea dar nu le placea vreun instrumentist,ba invers.Innebunisem.
Un eveniment inceput la 19 si termninat in jurul orei 4.
Primirea a facut-o formatia pt fiecare invitat in parte,iar eu m-am ocupat de muzica pana au sosit majoritatea invitatilor.Invitati setati pe hore,sarbe si manele,deci mi-a fost foarte foarte greu sa-i scot la dans.Formatia a cantat destul de mult,lua pauze extrem de scurte, lucru care mi-a ingreunat munca si mai mult.Invitatie la dans in engleza(nasul este elvetian) si Joe Dassin -et si tu n'existais pas-face minuni!Ce seara minunata,cum am ajuns sa te iubesc si se pare ca
mi-am gasit public!Travolta -You're the One That I Want urmat de ottawan hands up!Formatia vrea sa cante.Nu pot sa va explic ce nervi aveam.Gheorghe Gheorghiu-Unde dragoste nu e,nimic nu e‏...imi iau microfonul si plec pe ring.Invit o doamna si in pasi de dans fiecare cuplu canta refrenul.Lautarii turbeaza :lol: Dan spataru drumurile si chitara!dansez si cant cu invitatii pe ringul de dans...hai ca mi-a iesit!Vine mancarea.Mi-aduc aminte de concursul facut la intalnire si vb cu nasa despre asta.Accepta extrem de entuziasmata.Anunt invitatii ca va avea loc un concurs de dans dotat cu premii extraordinare,le spun si despre ce premii e vorba si lumea se arata foarte receptiva.Din pacate am filmat foarte putin doar cand am pus muzica.
http://tinypic.com/player.php?v=16lyde9&s=7 moment surpriza- Joc tiganesc
http://tinypic.com/player.php?v=x3il4j&s=7 joe dassin
http://tinypic.com/player.php?v=14dzyn4&s=7 stefan banica jr
Ciprian
DJ Fondator

Re: Botez/16.07/Alcazar-Pitesti/70invitati

UNREAD_POSTde Lucian » Dum Iul 17, 2011 8:00 pm

Felicitari Ciprian! Ma bucur ca a iesit bine! Pana la urma ai mers cu echipamentul tau?

P.S Am colaborat si eu cu echipa de la "surpriza" ursitoare, la niste botezuri in Pitesti.
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Ciprian » Dum Iul 17, 2011 8:11 pm

Lucian scrie:Felicitari Ciprian! Ma bucur ca a iesit bine! Pana la urma ai mers cu echipamentul tau?

P.S Am colaborat si eu cu echipa de la "surpriza" la niste botezuri in Pitesti - erau ursitoare.

Multumesc Lucian.Pana la un punct a fost ok:)
Initial au fost ursitoare.Dupa care una dintre ele s-a schimbat.
Am mers doar cu activele,n-aveam nevoie de mai mult.Lautarii au venit ei cu dynacoarde.xa nu stiu cum si-un mixer luuung cat o orga :lol:
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde tony » Mar Iul 19, 2011 12:31 am

cipriane ... numa in anunturile tale gasesc spam , chichilacachicicea!
tony
Super Membru

UNREAD_POSTde Ciprian » Mar Iul 19, 2011 12:56 am

E al 3lea pe luna asta :lol:
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde djcristian » Mie Iul 20, 2011 11:53 am

Salutari Ciprian !
Ma bucur sa vad ca in final a iesit bine evenimentul si ca nu ai intampinat dificultati tehnice de nici un fel . Trebuia sa filmezi si sa pozezi si tu ceva mai mult, sa mai vada si ochiul nostru pe altii la treaba, ca sa avem de unde sa ne mai inspiram. Succes si spor la treaba in continuare !
Imagine
djcristian
Super Membru

UNREAD_POSTde Ciprian » Mie Iul 20, 2011 4:00 pm

Cristian,cu exceptia muzicii puse la acomodare,cred ca am muncit maxim o ora.Cum am spus si mai sus,au cantat lautarii aia cum n-am vazut. :lol:
Ciprian
DJ Fondator

Înapoi la Evenimente 2011