de cris » Mie Iun 01, 2011 10:27 am
Felicitari,
am fost si eu in urma cu 2 saptamani in aceeasi locatie (150-170 pers) cu 2 fr-uri 15'+2' (600W) puse pe un J2500 si un Pulsar de 18 (1000W) pe un canal de HPA3100 si, dupa gustul meu, mai trebuia un sub. Il puteam suplini printr-un bridge pe oricare amplif, dar a fost suficient, mai ales ca am filtrat totul cu un DCX.
Pentru latino si populara (unde majoritatea instrumentelor merg de pe la 80-100Hz) cred ca cele 2 beryuri de jos au acoperit bine frecventele joase.
Eu as fi pus cele 2 Neo812 de pe standere sa bata "in X" pe ringul de dans, astfel incat sa acopere si spre capetele salonului, iar parii master-slave (macar perechi) cu laserul pe stander. Castigul ar fi fost semnificativ. Pentru cine nu stie, sala e destul de "surda": foarte inalta, lunga, mocheta pe jos, rigips si muuulte "coloane" de rigips care nu permit propagarea sunetului de-alungul peretilor. Lumina e data de spoturi si aplice de-alungul salonului si 3 candelabre mari si luminoase, exact deasupra ringului.
Dar astea le vedem noi, cei care ne "batem capul" sa sune si sa se vada cat mai bine.
Invitatii sunt mai preocupati de muzica, nu de sunet. Si mai ales de ce e la bar.
Felicitari inca o data si presiune mai departe!
fr: SN15LF+PreNeo-750N
Pulsar X18
HPA 3100L
Tapco J2500
DCX 2496
Mackie CFX12