Hotel Erbas/Aniversare/16.04.2011

Moderator: Ciprian

Hotel Erbas/Aniversare/16.04.2011

UNREAD_POSTde Ciprian » Dum Apr 17, 2011 2:00 pm

La cat de mult s-a dansat de revelion,nu credeam ca o sa mai sonorizez vreo petrecere aici :lol:
Dar uite ca am fost chemat pt a sonoriza aniversarea sotiei domnului Erbasu.Doua incaperi in care erau asezate mesele,iar intre ele ringul de dans. Paso doble +cafe pentru primire si acomodare,aproximativ o ora.Stiam de la revelion ca le plac slowurile asa ca am riscat imediat dupa lasarea serii cu Ion Suruceanu- o seara minunata.teapa!Nu-i nimic mi-am zis,lasa ca ma scot cu "Poveste"(a lui stefan banica jr, nu a lui demential :lol: ) Nimic!Deja incepusem sa ma enervez. bob marley,ub40,vaya con dios,patricia kaas,joe dassin.Lumea se ridica si cu paharele in mana vin pe ring.M-am scos,imi zic.Da' de unde.Lumea fredoneaza,se misca usor pe ritmul muzicii si...discuta! Ca la receptiile alea din filme :lol: Schimb cu ricchi e poveri,toto,celentano.Acelasi lucru.Ma resemnez.Cc chatch,modern talking,boney m,abba.E...parca mai vii de acasa.Lumea danseaza.Tortul!vanghelis,la multi ani si Nicolae Nitescu- Astazi e ziua ta.
Felicita doar pentru ca de revelion s-a dansat pe ea:)Toata lumea pe ring si arunc righteous brothers unchained melody.Nimic,uffff..parca innebuneam.Drumurile noastre toate si incredibil dar danseaza!Unde dragoste nu e,gara noastra,daca pleci,stefan banica jr,Sinatra si..gata!invitatii pleaca,iar unii dintre ei se opresc sa-si ia la revedere!
Sarbatorita si sotul ei la plecare: "Multumim mult ! A fost extraordinar!Ne vedem data viitoare"
Si dansul?Si trairile mele?
Imagine
Ciprian
DJ Fondator

Re: Hotel Erbas/Aniversare/16.04.2011

UNREAD_POSTde Lucian » Lun Apr 18, 2011 10:36 pm

Vad ca ai inceput sa urci pe scara sociala! :) Felicitari man!
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

Re: Hotel Erbas/Aniversare/16.04.2011

UNREAD_POSTde Ciprian » Mar Apr 19, 2011 12:57 am

Clienti de calitate,nu urc nicaieri:).Mie doar imi place la nebunie chestia asta :D
Ciprian
DJ Fondator

Înapoi la Evenimente 2011