A fost o petrecere frumoasa,cu totul altceva decat mi s-a spus mie.Am plecat de acasa cu gandul ca o sa fie o serbare de sf de an,care o sa dureze circa doua ore.De fapt a fost o petrecere de ramas bun pt o invatatoare,care lasa in urma o generatie si a durat de la 18 la 23!
Am ascultat michael jackson cat n-am ascultat toata viata.Ce m-a uimit e faptul ca acesti copii in varsta de 8-9 ani stiau versurile pe de rost la majoritatea melodiilor cu michael.
Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ!Cand am pus hannah montana au strambat toti din nas!Regele Michael,Lady gaga,puya au fost cei mai dansati de catre cei mici.(m-au zapacit cu sus pe bar,n-am pus-o deloc)Din nefericire,laptopul meu s-a bulit dimineatza pe la 10, asa ca am avut vreo 5 ore la dispozitie sa transfer muzica din pc in laptopul prietenei.Mi-am blestemat zilele ca nu am avut timp sa iau toata muzica!Cand mi-a cerut o profesoara o hora sa-i invete pe copii,a cazut cerul pe mine!Am scos si parintii la dans,cu Andra cantecele mele,si ro-mania.
Un eveniment bun zic eu,se putea si mai bine daca aveam toata muzica cu mine.Chiar nu ma asteptam sa danseze si parintii.Noroc ca am avut bonny m si ceva rock'n roll sa-i pot tine pe ringul de dans.Revin cu ceva filmulete si poze cand am timp.Maine ma trezesc la 5 si deja ne apropiem de ora 1:(