de Ciprian » Sâm Mai 29, 2010 11:39 am
Primul meu eveniment.
Botez,35persoane,crama "La Sanda"-ceva asemanator cu crama pui de urs,decat ca un pic mai mica.
Am ajuns acolo pe la 17,invitatii trebuiau sa vina la 18.au venit la 19:30.Parintii copilului,ambii in jur de 40ani mi-au dat mana libera,singura lor conditie a fost sa pun muzica nu "zguduiala d'aia cum asculta tinerii de azi"
Primirea invitatilor am facut-o jumatate pe jordy-bebe,jumatate pe Yvette Horner-Paris canaile.
Am inceput cu cafe:musette trendesse,fur elisie,bessame mucho(instrumental)lambada(instrumental),laura pausini Vivo di te.
Bineinteles ca nu danasa nimeni.ghita,numar pana la unu de la cleopatra stratan,Stefan banica-Daca vrei sa-ti multumesc mai nasa.
La mizilic,am pus nelu ploiesteanu Capitane de judet,Am iubit si-am sa iubesc,Clejanii cu floarea florilor de mai(am stricat-o rau cu asta)Am dres-o cu loredana-ionel ionelule,un tigan avea o casa,marie si marioara-moment in care au inceput sa danseze.Andra-catnecele mele,lucru mare-i omenia.Vreo ora au stat numai pe hore si sarbe,am ratat marsul la friptura:))
nasul mi-a cerut in continuare hore cu marian mexicanu.m-am conformat cu 4-5 melodii instrumentale.
Cam pe asta s-a mers pana la tort,unde am facut intrarea pe jordy-bebe,urmat de al bano si romina power - felicita,Nicu paleru-La multi ani.
Am trecut pe manele si bine am facut:))Au picat 50lei de la nas si 30de la invitati.Pana la ora 4 cand s-a spart totul am stat numai in manele,hore sarbe.Dansul pinguinului,poate nu am gasit eu momentul potrivit,dar l-au dansat numai copii,putin inainte de tort.
Poze...numai la asta nu mi-a stat capul dp atatea ore de nesomn.Am vb cu cameramanul, si o sa-mi dea el ceva:)
Pana la urma a iesit totul super bine chiar daca m-am speriat putin ca nu dansau aia de loc.
Ultima oară modificat de
Ciprian pe Sâm Mai 29, 2010 12:17 pm, modificat 1 dată în total.