Promenada / Botez 40persoane/ 25.09

Moderator: Ciprian

Promenada / Botez 40persoane/ 25.09

UNREAD_POSTde Ciprian » Sâm Sep 25, 2010 2:39 pm

Am ajuns ca de obicei cu 2 ore inaintea sosirii invitatilor.Locatie frumoasa,ospatari si patron super de treaba,barman dus cu pluta rau.In sensul bun.
invitati de toate varstele si din diferite zone.
Ca fapt divers,dupa lasarea serii se dansau maxim 2 melodii dintr-un gen,apoi pana nu schimbam genul nu mai dansa nimeni.Si tot asa.
Nu stiu daca cineva a folosit la evenimente,dar mie mi s-a cerut si am pus "treceau batalioane romane carpatii". Melodie ascultata in picioare si aplaudata.
Cateva filmulete:
http://www.youtube.com/watch?v=_CvDOSu0L-g
Fişiere ataşate
live.jpg
live.jpg (32.48 KiB) Vizualizat de 3456 ori
Ciprian
DJ Fondator

Re: Promenada / Botez 40persoane/ 25.09

UNREAD_POSTde remy » Dum Sep 26, 2010 7:04 am

frumos, dar de ce drq i-ai alergat asa la meneaito!? :lol:
remy
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Ciprian » Dum Sep 26, 2010 9:52 am

Am gresit varianta. :roll:
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde The_Mack » Dum Sep 26, 2010 12:46 pm

pai si nu puteai sa reglezi si tu pitch-ul la piesa putin? eu de regula il maresc sau cobor dupa cum vad ca se misca lumea. nu de alta dar erau niste doamne respectabile pe acolo si chiar si un domn, si am crezut ca o sa faca infarct :roll:

in rest felicitari, si mult spor ;)
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde Lucian » Dum Sep 26, 2010 2:15 pm

Frumos evenimentul si eu vad ca s-a dansat chiar bine! Mai obserb ca usor, usor MC-ul incepe sa prinda curaj :) ;)
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Ciprian » Dum Sep 26, 2010 3:32 pm

Doamnele acelea si domnul au dansat 90% din programul de dans.Orice gen,mai putin Acdc!Nu cred,sau nu am vazut sa fi fost deranjati.Oricum e greseala mea..nu m-a dus capul s-o dreg pe moment.
Dimineata eram un pic descurajat, ma ofticam si imi reprosam ca nu am avut foarte multe persoane la dans+ o faza penibila:cam la 45 min dp tort 70% din invitati au plecat.Drumurile noastre toate,hai vino iar in gara noastra mica...moment in care vine mama copilului si imi spune sa schimb ca pleaca lumea.A cazut cerul pe mine.de unde eram eu nu vedeam decat jumatate din mese.Cealalta jumate era dp colt..cu vreo 12 persoane.Latino,dans o melodie dp care nu s-au mai dansat decat 2-3 bluesuri.De la 12 la 2 si ceva au ramas 6 persoane.Banuiesc ca stiti senzatia deci n-are rost sa mai detaliez.
Dimineata,la rece, cand mi-am adus aminte de persoanele care mi-au multumit si m-au felicitat la plecare mi-am mai revenit. Bine a zis cine-a zis "Cine are de dansat,danseaza"
Inca ceva! A fost prima si ultima oara cand am plecat de acasa cu playlist gata facut
Multumesc pt urari.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Dum Sep 26, 2010 5:58 pm

Ciprian scrie: A fost prima si ultima oara cand am plecat de acasa cu playlist gata facut
Multumesc pt urari.

Da...nu am incercat niciodata sa plec de acasa cu un playlist gata facut...nici nu are rost.Felicitari pentru eveniment si nu iti fa griji ca nu au dansat foarte multi,eu de exemplu chiar acuma sunt la un botez de 20 persoane unde nu mi-a dansat nici unu de 3 ore de cand a inceput,si nu imi fac griji deloc,asta e situatia!Sa nu mai zic de faptul ca restaurantul are 2 sali,iar eu am stiut numai de una(ca am mai avut o data anul asta la ei)si m-am montat acolo...boxe,lumini,etc...iar cu juma de ora apare un dj zicand ca are el acolo...iti dai seama ce teapa,boxe cu tot cu trepiezi,T-ul de lumini cu totul,mixerul cu cablurile montate...ugh sus la etaj in cealalta sala,am reusit la limita sa fiu gata,cu 3 min inainte sa apara!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde Ciprian » Mar Sep 28, 2010 3:06 am

Naspa treaba cu salile.Bine ca ai fost gata la timp :)
Ciprian
DJ Fondator

Înapoi la Evenimente 2010