Casa Myt / Botez 35 persoane / 21.08.2010

Moderator: Ciprian

Casa Myt / Botez 35 persoane / 21.08.2010

UNREAD_POSTde Ciprian » Dum Aug 22, 2010 9:33 pm

Mi s-a spus ca va incepe la ora 15,la ora 13 am fost la restaurant si bine am facut pt ca la ora 14 au sosit invitatii.
Restaurantul este situat la parterul unui bloc si mi s-a indicat de catre personal sa am grija cu volumul.E destul de aiurea chestia asta.Invitatii.."da mai tare" seful de sala..."da mai incet".Evenimentul a avut loc in doua incaperi cu trecere dintr-una in alta.intr-una erau aranjate mesele iar in cealalta ringul de dans si eu.
iarasi,destul de aiurea.Parca puneam muzica la radio.Asa cum m-am asteptat nimeni nu dansa.Inainte de friptura,pe la 19:00 s-a umplut ringul.Imi cer scuze pentru calitatea filmuletelor.Am uitat sa setez luminozitatea la la camera telefonului inainte sa filmez,iar in incapere a fost semi-intuneric.

View My Video waiting
View My Video John Travolta / Olivia Newton - You're the One That I Want

Revin maine cu inca 2-3 filmulete,tocmai am observat ca nu mai am cooler la sursa :cry:
Ciprian
DJ Fondator

Re: Casa Myt / Botez 35 persoane / 21.08.2010

UNREAD_POSTde Lucian » Lun Aug 23, 2010 7:42 am

Imi place ca ai filmat amplasarea boxelor, sala si pupitrul tau - cam asa ar trebui sa facem toti inainte de prezentare.
Felicitari si la cat mai multe!
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde The_Mack » Lun Aug 23, 2010 12:42 pm

da, chestia cu localurile amplasate aproape sau chiar in zone rezidentiale este nasol - in Ploiesti a fost un caz concret la un restaurant, care a fost inchis o perioada buna din cauza reclamatiilor facute de vecini - omul a fost nevoit sa rezolve problema nuntilor arvunite, in sensul sa le gasesti oamenilor alt local care sa le placa, acel local sa fie liber, si sa ii faci si pe oameni sa accepte rezilierea contractului (deci un mare show). dupa o perioada de aproximativ 2 luni de interventii si mituirea vecinilor - cu destul de multa cheltuiala dar si pierdere din cauza nuntilor pe care a fost nevoit sa nu le mai tina - (patronul a promis oamenilor care au facut reclamatie ca in ziua in care are nunta, le ofera posibilitatea fie sa plece din oras pe cheltuiala lui, fie sa vina in acea seara la nunta si sa bea si sa manance pe banii lui) - o parte au plecat din oras un week-end, o alta parte a venit la papa, dar nu pana sa nu isi anunte toate rudele, prietenii, dusmanii si animalele sa vina sa manance si sa bea gratis o noapte la restaurant!

asa ca sincer inteleg de ce sefii de sala sunt atat de crizati cu muzica tare in asemenea localuri dupa o anumita ora.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde Ciprian » Mie Aug 25, 2010 9:52 pm

Multumesc tijssen
The Mack,cand intrii in hora trebuie sa joci.Daca inchiriezi localul pt astfel de evenimente,iti asumi si riscurile astea,cu toate ca-s cam costisitoare.
Din pacate nu pot face mare lucru cu filmuletele care le am.trebuie sa-mi iau ceva semi-pro pt chestia asta.
Important e ca de cand a inceput sa se danseze,s-a dansat non-stop,multi dintre invitati mancand tortul in timp ce dansau.
La ora 23:00 s-a cam spart gaska,ramanand "ai casei" ca sa zic asa,care au mai dansat putin pe acdc si billy idol pana pe la 12.
Cea mai mare satisfactie am avut-o dp ce cativa invitati si-au luat la revedere de la mine cand au plecat.Asta inseamna ca le-a placut nu? :D
Ciprian
DJ Fondator

Înapoi la Evenimente 2010