Botez Casa Rustic 25.07.2010

Moderator: Ciprian

Botez Casa Rustic 25.07.2010

UNREAD_POSTde Ciprian » Joi Aug 12, 2010 5:35 pm

O chestie destul de ciudata.Parintii copilului nu au vrut initial dj, dar s-au sucit in timpul petrecerii. Am fost sunat pe la ora 20 de catre nasul copilului, amic al unui coleg de-al meu de servici si el invitat.la inceput am crezut ca e o gluma,pt ca arab fiind,nasul copilului vorbea stricat romaneste.
Au trimis pe cineva dupa mine si la ora 22 am dat drumul la treaba.Muzica de acomodare?Ce-i aia :lol: Oamenii erau disperati ca nu intra spritu bine fara muzica.
Au fost doar manele.Cu mici exceptii la tort si 2-3 melodii arabesti.Un eveniment frumos,cu oameni pusi pe distractie,la care nu prea am avut ce sa fac avand in vedere muzica."Pune manele si vino sa stai cu noi la masa" Nu prea a fost profi dar n-am avut ce face.Am ramas impresionat de nasul copilului. Un om cu adevarat deosebit.Ne-am inteles foarte bine,mai ales cand a trebuit sa faca plata :lol: cert este ca am ramas prieteni.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Fişiere ataşate
Nici scaun nu mi-au dat.jpg
Nici scaun nu mi-au dat.jpg (32.98 KiB) Vizualizat de 1739 ori
Ciprian
DJ Fondator

Re: Botez Casa Rustic 25.07.2010

UNREAD_POSTde DanceDj » Mie Sep 08, 2010 9:55 am

Nu cred ca este lipsit de profesionalism ca ai stat cu ei la masa la un sprit. Probabil daca nu ai fi acceptat te-ar fi catalogat drept un incuiat si petrecerea nu ar fi iesit atat de bine.
Si eu am fost de multe ori invitat la masa sa bem "un paharel". Si pe langa faptul ca iti mai faci si niste prieteni este si in avantajul petrecerii. Cel mai bine poti sa iei pulsul salii atunci cand esti printre invitati si nu te mai privesc doar ca pe un "prestator de servicii".
DanceDj
DJ Fondator

Înapoi la Evenimente 2010