Pret 1800 lei
Pentru alte detalii, folositi forumul sau tel 0765085917

punatordemuzica scrie:e un tip ok xurfeu ... ce m-a surprins....avea o melodie care mi-a placut(un mix intre doua melodii mai exact care-l fac si eu in 10 minute) si-a avut asa o jena sa mi-o dea...hmm...c'est la vie...o s-o fac singur!
Ramane acum sa-mi fac cabluri de alimentare si de semnal de cca 5-10 m...o sa merg la bbrom ca au preturi bune la cabluri siliconate si mufe.
xurfeu scrie:punatordemuzica scrie:e un tip ok xurfeu ... ce m-a surprins....avea o melodie care mi-a placut(un mix intre doua melodii mai exact care-l fac si eu in 10 minute) si-a avut asa o jena sa mi-o dea...hmm...c'est la vie...o s-o fac singur!
Ramane acum sa-mi fac cabluri de alimentare si de semnal de cca 5-10 m...o sa merg la bbrom ca au preturi bune la cabluri siliconate si mufe.
punatordemuzica, nu am avut nici o jenami-se pare chiar tare asta... atata doar ca ne-am luat cu vorba si am omis. uite, pentru a te convinge, o poti lua de aici
http://www.tunescoop.com/play/313535363632/nicolae-guta-gigolo-florinel-ma-insor-in-mai-mp3
bineinteles, oricine e curios o poate lua.
Enjoy it!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator