Vand 2 ampllificatoare T amp TA 2400

Vand 2 ampllificatoare T amp TA 2400

Mesajde mariusspuneceva » Lun Oct 29, 2012 3:16 am

Vand 2 ampllificatoare T amp TA 2400 . Posesor de 4 bucati, cumparate in vara lui 2010 , dintre care vand 2 buc , toate sunt in stare tehnica si fizica impecabila . Toate au fost tunate cu inca un rand de tranzistori, au fost folosite exclusiv cu procesare digitala si limiter . Le trimit in ambalajul original .
Pentru cei ce nu cunosc datele tehnice fabricantul specifica puterea ca fiind 2 x 1200 W pe 4 ohmi si 2 x 600 W pe 8 ohmi , concret Leco a masurat un exemplar si din datele prezentate de el rezulta 850 w pe canal in 4 ohmi si 550 w pe canal in 8 ohmi curat, fara pic de distorsiuni .

1200 lei bucata negociabil
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

STIKERELE LIPITE PE PANOUL FRONTAL SE POT INDEPARTA FOARTE USOR, FARA URME REMANENTE !!!

Multumesc !
Ultima oară modificat de mariusspuneceva pe Dum Noi 04, 2012 5:53 pm, modificat 1 dată în total.
PROGRESUL OMENIRII SE DATOREAZA OAMENILOR DE STIINTA, FILOZOFILOR SI NU CELOR CARE BAT MATANII PRIN BISERICI , CELOR CARE BAZAIE LA ZIDUL PLANGERII SI NICI CELOR CARE TAIE FRUNZA LA CAINI
Honda The power of dreams
esentele tari se tin in sticle mici
mariusspuneceva

Re: Vand 2 ampllificatoare T amp TA 2400

Mesajde mariusspuneceva » Dum Noi 04, 2012 5:52 pm

Intr-un final am vandut 3 amplificatoare TA 2400, clientii au fost multumiti ( cel putin asa mi-au spus), asta am si vrut . Sa se bucure de ele !
Va multumesc !
PROGRESUL OMENIRII SE DATOREAZA OAMENILOR DE STIINTA, FILOZOFILOR SI NU CELOR CARE BAT MATANII PRIN BISERICI , CELOR CARE BAZAIE LA ZIDUL PLANGERII SI NICI CELOR CARE TAIE FRUNZA LA CAINI
Honda The power of dreams
esentele tari se tin in sticle mici
mariusspuneceva

Înapoi la Arhiva