Vand Case de marcat

Vand Case de marcat

UNREAD_POSTde casemarcat » Vin Apr 13, 2012 6:56 am

Pentru casa de marcat , exista numai cheltuiala initiala , cea de achizitie a casei si noi va oferim o casa de marcat ieftina si suficient de buna pentru ce aveti nevoie in activitatea voastra. Aici avem una dintre cele mai bune case de marcat de pe piata: http://www.zeusservice.ro/case-de-marca ... a100s.html acum la un pret special.
casemarcat

Re: informare privind Licenta de copiere

UNREAD_POSTde dannyinthemix » Vin Apr 13, 2012 8:30 am

Cred ca nu este sectiune de anunturi, recomand mutare in sectiunea anunturi.
dannyinthemix
DJ Fondator

Re: informare privind Licenta de copiere

UNREAD_POSTde The_Mack » Vin Apr 13, 2012 9:53 am

@case de marcat

am rugamintea sa va actualizati datele de profil cu locatia de unde sunteti. de asemenea cred ca ceva info suplimentare ar fi binevenite, si anume: cum se procedeaza cu fiscalizarea casei, cat costa un articol fiscalizat (sper ca nu gresesc), spre exemplu noi la sonorizare am avea maxim 2 articole de fiscalizat (probabil avans incasat) si diferenta (ma repet sper ca nu gresesc). cum se pot achizitiona aceste case de marcat?
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

Re: Vand Case de marcat

UNREAD_POSTde gabi_fundacescu » Vin Apr 13, 2012 6:04 pm

Din ce stiu eu , casele de marcat se cumpara numai de la distribuitorii locali , deoarece acestia iti introduc si codurile care apar pe bon.

Daca nu este asa , avem rugamintea sa ne explicati procedeul de fiscalizare al casei de marcat

O zi buna !
gabi_fundacescu
Membru activ

UNREAD_POSTde casemarcat » Mar Apr 17, 2012 8:01 am

Procedura de achizitie nu este complicata, toate actele necesare inregistrarii casei de marcat se fac la biroul de vanzare. Clientul este indrumat pas cu pas, tocmai pentru a finaliza cat mai rapid procesul de Fiscalizare al casei de marcat. Intradevar, vanzarea caselor de marcat este facuta numai de distribuitori autorizati si se pot vinde pe piata numai case de marcat care au avize de distributie valabile ( casa de marcat nu poate fi cumparata din talcioc , sau de la o alta firma care are o casa de marcat veche, aruncata prin sertare) . Un distribuitor poate vinde case de marcat numai pe plan local sau national in functie de cum si-a declarat zonele. Atentie! Preturile caselor de marcat pot diferi foarte mult de la o regiune la alta, nu exista o politica de preturi nationala. Noi vindem in toata tara, dar serviciile complete le obtin clientii din regiunea Bucurestiului. Contact aici: http://www.zeusservice.ro/contact.html
Ce inseamna aceste lucru? Poate gasiti un pret mai mic la un distribuitor national, dar fiscalizarea casei de marcat este in general gratuita la firma care a efectuat vanzarea. Fiscalizarea casei de marcat ( introducerea in casa de marcat , personalizarea memoriei fiscale , cu datele primite de la ANAF ) trebuie facuta pe plan local si poate sa coste in functie de zona unde se instaleaza.
Pasii care trebuie urmati pentru a achizitiona si pune in functiune o casa de marcat in conditii legale sunt:
1. Achizitia casei de marcat moment in care se intocmeste un dosar cu toate actele necesare pentru obtinerea din partea ANAF a numarului de ordine al casei de marcat. Atentie , atribuirea numarului de inregistrare poate sa dureze , deci luati in calcul acest timp inainte de a incepe sa vindeti catre persoanele fizice.
2. Fiscalizarea casei de marcat ; dupa obtinerea documentului de la DGFP , se trece la fiscalizarea casei , procedura care nu dureaza mult , dar se face numai de catre societati care detin avize valabile pentru acele modele de case de marcat si pentru zona in care se instaleaza casa. O societate din Bucuresti nu va putea face o fiscalizare pentru Cluj Napoca, decat daca are avize valabile pentru acea zona si acel model de casa de marcat si se deplaseaza la Cluj Napoca. In general Fiscalizarea se face pe plan local si cum nu este rentabil sa bati drumurile tarii numai de dragul de a face fiscalizari , recomandarea este sa cumparati casele de marcat de la distribuitori locali.
3. La fiscalizare se face introducerea articolelor in casa de marcat si instructajul initial al utilizatorului ( atentie: ascultati ce va spune tehnicianul de service pentru ca instructajul initial este gratuit, ulterior va costa bani. ) Invatati; cum se emite bon, cum se face raportul Z, cum se face raportul X, cum se programeaza articolele. Daca se ofera Contract de Service cu Furnizare de Consumabile si va puteti permite plata lunara , acceptati-l . Costurile pot fi mai mici si aveti siguranta ca veti avea casa de marcat functionala permanent cu furnizarea de consumabile compatibile cu reglementarilelegale.
4. Dupa fiscalizare, un pas foarte important este Vizarea actelor facute la Fiscalizare. Atentie, acestea trebuiesc vizate rapid , in 24 ore , altfel se lasa cu amenda de min. 2000 lei
Abia dupa Fiscalizarea casei de marcat puteti incepe emiterea de bonuri fiscale.
casemarcat

UNREAD_POSTde Lucian » Mar Apr 17, 2012 8:49 am

casemarcat scrie:Daca se ofera Contract de Service cu Furnizare de Consumabile si va puteti permite plata lunara , acceptati-l .

Sa inteleg ca acest contract nu este obligatoriu prin lege - chiar as vrea o parere avizata - multumesc!
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

Înapoi la Arhiva