La schimburi ma intereseaza doar difuzoare de 15``, minim lw1503. Caut in special 2 bucati kappa 15 LF sau LFA.
Primul reper este un amplificator Philips FA930. Singurul defect pe care il are este un bec, sau led, habar nu am ce e ca nu l-am desfacut, din spatele panoului unde vedeti ca scrie CD. restul este perfect functional, impecabila scula si un sunet deosebit. Poze reale nu am momentan cu el, dar pun un link. Pret fix 350 RON!
http://www.ccw-ka.eu/site/2hifi/philips ... _main.html
Urmeaza o pereche de boxe Unitra 110 W. Boxe pe 3 cai, mediile si inaltele schimbate, asa le-am luat eu, suna chiar foarte bine pentru pretul lor. Suspensiile la difuzoarele de bass de asemenea au fost schimbate. Nu prezinta alte defecte decat ceea ce vedeti in poze. Pret fix 300 lei!

Mai exista un amplificator Amfiton, nu stiu nimic despre el, ca nu inteleg rusa si nici nu m-a interesat. L-am folosit doar cateva zile, si ar cam trebui schimbate potentiometrele. Pret 100 RON!

Pick-up-ul de deasupra, Unitra Fonica GS401 daca bine tin minte, se vinde la pachet cu aproximativ 180 de discuri si 2-3 ace de rezerva, la pretul de 200 Lei FIX!
Nu exista defecte ascunse, sau alte acareturi.
0744203301
In timpul zilei trebuie sa insistati ca sa ma gasiti la tel!