bamfield scrie:Vand par led 64 China, in perfecta stare de functionare;
Mai mult de 10 buc pretul/buc este 100 Ron;
Mai putin de 10 buc. pretul/buc este 150 Ron.
Sorinus scrie:merg in slave mode?
Lucian scrie:Sorinus scrie:merg in slave mode?
Si pe mine ma intereseaza asta - daca da, ma inscriu si eu la 2 buc
bamfield scrie:Lucian scrie:Sorinus scrie:merg in slave mode?
Si pe mine ma intereseaza asta - daca da, ma inscriu si eu la 2 buc
Eu le-am folosit doar de cateva ori prin dmx cu un dashlight controller si au mers ok; De cele mai multe ori le-am lasat in demo mode(se schimba in toate culorile), e cel mai simplu asa;
Revin cu poze.

bamfield scrie:Man, nu am incercat....nu-mi dau seama cum selectezi masteru'...; eu cand am vrut sa lumineze toate o culoare, am selectat jumper-ii din spate; pt ca ele sa se sincronizeze(fara cablu dmx), le alimentam pe toate odata cu, curent...Probabil ca merg si asa cum spui legate intre ele cu cablu dmx, dar nu stiu cum se dau adresele:(; daca vrei poti sa vii sa le incerci.
tractor scrie:ce marca is,nu cumva stairville...?
ps: baieti uitati-va pe thomann 44euro/par64 pe care intereseaza stiu eu cine aduce cu 3% comision
tractor scrie:Pana la urma merg dupa muzica "sculili" astea?
The_Mack scrie:vezi ca nu ai voie cu astfel de posturi, dar ptr.ca initiatorul topicului nu a clarificat ce vinde clar (par 64, 56), leduri de 10mm sau de 5mm, cate leduri 150, 180, 210 etc, o sa las mesajul tau momentan.
acum vezi ca pretul ala de pe thomann nu e char cel ptr. romania, la pretul ala mai pui cam 10 euro (TVA mai mare la noi, transport) ca si eu am cumparat de la ei, iar parul de care zici tu este un par 64 cu led-uri de 5mm si 150 de leduri, pe cand, cel putin din ce imi dau eu seama din poze, cele vandute de colegul bam, is par 64 dar cu leduri de 10mm si cu 180 de leduri, ceea ce este o mare diferenta.
astept si eu lamuriri suplimentare, ptr.ca si eu sunt interesat.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori