mi-am adus aminte ca grecescu asta l-am auzit tradus, cre ca de bambi.
marescosmin : desi te felicit pentru decizia de a veni intre noi, sa ne impartasesti din experienta ta, nu pot sa ma abtin sa nu observ un enorm grad de superioritate din partea ta, si acest lucru poate fi putin deranjant pentru unii.
si mai am o rugaminte: analizeaza-ti FOARTE bine posturile, pentru ca ajungi sa te contrazici :
1) "Si eu poate nu am auzit de multe hit-uri de pe mapamond dar acest cantec este arhicunoscut si folosit de mai toti DJ de NBC! "
2) "NU spun ca nu aveti experienta sau ca nu stiti muzica dar sunteti ca toti DJ-ii,cam "sablonistici",nu veniti cu prea multe lucruri noi in materie de melodii alese."
pana la urma cum e mai bine ?!
si decat sa te ingrozesc ca nu pun acest "hit grecesc", mai bine te-as ingrozi cu numarul de evenimente avute anul acesta in bucuresti (numai ale mele, fara dublurile unde nu am putut merge) tinand cont de concurenta care exista.
iarta-ma poate am fost cam acid, dar ... experienta ta de 12 ani este demna de laudat, dar nu te considera cu mult peste TOTI cei de aici, ca s-ar putea sa nu fi
te invit asadar sa postezi evenimentele pe care le-ai avut anul acesta