Pagina 1 din 1

Nunta 10.10.2009 Galati

UNREAD_POSTScris: Lun Oct 12, 2009 11:01 pm
de misu_misu66
Nunta aprox.70 de persoane, super miri si super nasi, s-au distrat pana la 6 dim., toate genurile muzicale abordate si pun cateva poze cu telefonul. Scuze pentru calitate.:lol:
Imagine
Imagine
Imagine
si un mic filmulet
View My Video
Vreau sa-i multumesc lui iulian rugina pentru piesa de pe video :D :lol:

UNREAD_POSTScris: Mie Oct 14, 2009 12:43 pm
de demential
felicitari! ma bucur ca ai activitate ;) pare un eveniment frumos !

UNREAD_POSTScris: Joi Oct 15, 2009 8:24 pm
de iulianrugina
oricand pot ajuta, cu mare placere. pe oricine..... :lol:

UNREAD_POSTScris: Vin Oct 16, 2009 1:51 pm
de misu_misu66
Mersi la amandoi si sper ca la anu sa treaca criza si sa fie mai bine ca anu asta, si sa nu mai am ghinioanele pe care le-am avut. Oricum referitor la acele colaje de populara care su fiecare cam 30 de minute prind foarte bine si ideea e ca poti sa le lasi cat vrei tu.

UNREAD_POSTScris: Dum Oct 18, 2009 5:27 am
de Nicks
Asa ca un mic sfat...schimba prelungitorul ala alb de acolo ca arata ca pixu. Am si eu o schela din asta de lumini si iti recomand sa cumperi cate un prelungitor simplu pentru fiecare lumina ce o ai sus pe schela si cobori frumos cu cablu pe stativ. Eu am vre-o 6 led par , 2 lasere , stroboscop si inca o lumina , iar pentru fiecare in parte am un prelungitor NEGRU.
Sincer cred ca am dat peste 2 milioane numai pe prelungitoarele astea simple.
Multa bafta si cat mai multe evenimente !

UNREAD_POSTScris: Vin Ian 08, 2010 1:25 pm
de Sorinus
Jocul acela de lumini e mistic led de la american dj?Nu de alta da bate foarte bine!Reusit eveniment,bravo!Si daca Niks a venit cu un sfat, o sa dau si eu ca sfat pentru toti,nu doar pentru tine ca pe melodiile populare,etno blabla sa opriti luminile,laserele si altele...sunt de parere ca luminile merg doar pe melodiile disco...si cam atat!
Iar referitor la prelungitorul tau alb,ale mele sunt prelungitoare simple portocalii :shock: luate din praktiker la 30 lei bucata de 10 m fiecare(mai putin la strobo-acolo am un prelungitor mai solid) si vreau sa va zic ca, cu 2 zile inainte de revelion le-am dat cu banda neagra toate 5 :roll: deci 50 metri(cam vreo 2-3 ore de lucru) cand mi-am dat seama cum o sa arate pe schela! :idea:

UNREAD_POSTScris: Sâm Ian 09, 2010 12:42 am
de misu_misu66
Da, lumina e mystic led si sa stii ca ai dreptate referitor la folosirea efectelor pe populara sau ceva de genu. Nici eu nu le mai folosesc, atunci fiind o scapare(eram entuziasmat ca o luasem :D si i-am dat maxim) :D .