Moderator: SnakeBiteTWO

The_Mack scrie:multam de feedback snake - un like de la tine (chiar si asa mai pe jumatate, inseamna enorm ptr. mine. de asemenea multumesc si ptr. sfaturi - imi pare rau ca nu am ocazia sa ma vad direct cu tine sa discutam mai multe - as avea multe intrebari de pus). acesta este unul dintre motivele ptr. care am zis ca multe chestii nu au iesit cum trebe - sper ca per ansamblu este ok, si cu sigu ca Prima, Antenaranta am invatat multe la prima nunta cu camera. eu m-am jucat ceva cu ea pe acasa prin parc, dar este clar oricat am umblat la ea nu m-a pregatit sau nu a fost suficient ptr. ce inseamna si presupune dinamica unei nunti

teddy26 scrie:Un videoclip de nunta pe care l-am facut pentru doi tineri foarte simpatici.Cadrele de exterior sunt trase pe o caldura de 40 grade Celsius...la umbra.Sper sa va placa: http://vimeo.com/47392365
Ps:Melodia folosita e melodia lor de la vals si pe care au vrut sa o folosesc la clip.Un clip simplu dar simpatic...zic eu
teddy26 scrie:Pana la urma nu m-a deranjat ca am folosit melodia lor pt ca am avut doar biserica si restaurant si nu am avut timp sa trag f multe cadre ok iar aceasta muzica m-a ajutat.
La clipul tau,doua sfaturi: cand tragi cadre cu ei in parc,incearca sa eviti zoom-urile iar cand tragi valsurile,incearca sa tii camera dreapta,sa numai faci acele inclinari stnga-dreapta.Parerea mea

Înapoi la Cameramanul evenimentului tau
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator