remy scrie:@sorinus: nu pot comenta alegerea pieselor, clientul nostru, stapanul nostru, asta e, ideea e ca eu am o experienta destul de mare in spectacole si concursuri de dans, si de asta imi permit sa fac cateva comentarii! Daca se vrea a fi un moment mai mult comic, e ok amalgamul ala de ritmuri si piese, cu toate ca ma indoiesc ca mirii vor putea sa faca ceva cu coregrafia incat sa nu se calce in picioare unul pe celalalt. Eu as scoate sunetele de windows, lasa impresia ca s-a defectat laptopul, dar mai mult de atat, e diferenta mare de nivel intre piese, nici mama compresorului nu v-a putea corecta diferentele...incearca si asculta in casti la nivel mare! Unele piese se aud bine, altele nu, e ceva balbait acolo....parca e deteriorata banda de magnetofon! Ca exercitiu pt tine e ok, dar eu nu as iesi in boxe cu mixul tau, se aude naspa rau...
djgrecu scrie:[quote="dannyinthemix"
Apropo, am testat ieri un virtual dj cu cdj 400 ca controler si va spun , ii jenant ca soft, nu o sa il faca niciodata pe cdj 400, 800, 1000 asa cu softul ce il au instalate in ele. Am folosit harta originala pentru asignarea butoanelor, multe deficiente la gasirea CUE manual pe mod vinil, nu raspunde eloc bine, ca laptop am folosit unul performant, 4 giga ram si 2200 dual procesor.
deraiatu scrie:multumim pt efort da sincer nu cred ca se preteaza la o nunta.

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator