azi am butonat putin noul sennheiserul freeport vocal set - din pacate sunt extrem de dezamagit de el

, si chiar nu ma asteptam la asa ceva (cele 2 pe care le-a folosit acum ceva vreme, sunau de einspe mii de ori mai fain decat acesta). l-am folosit pe un mixer allen&heath zed 10fx (recunosc ca nu am avut nici foarte multa vreme la dispozitie si poate nici cea mai optima pozitie de a face reglaje - eram in sufrageria lui viji

). microfonul preia orice fel de miscare a mainii pe corpul microfonului (acest lucru nu este normal ptr. un microfon, acesta fiind apanajul microfoanelor de doi lei), de asemenea intra in fonie (pe medie , inalte si joase - aici totusi nu bag mana in foc eram aproape de boxe, dar ce este drept PG-ul 58 nu facea treaba asta), microfonul trebuie tinut efectiv in ”buze” daca il departezi putin deja volumul scade simtitor, si de asemenea preia zgomotul de inchidere / deschidere a microfonului (spre deosebire de PG58 care are comutator electric de inchis / deschis, sennheiserul are un comutator mecanic, si evident cand il inchizi se aude acel parait in difuzoare foarte enervant ptr. mine obisnuit sa inchid si sa deschid mic-ul lasand gain-ul si volumul pe canal la nivelul la care am vb - iar ma vad nevoit sa constat ca acest lucru nu se intampla la vechile freeport pe care le foloseam acum ceva vreme extensiv si brutal pot sa spun intr-un club din ploiesti, desi acelea erau absolut la fel ca acesta nou, acelasi model si tot cu intrerupator mecani). mentionez ca micul a fost setat ok, gain in receiver si emiter la maxim si restul corectiilor din mixer dupa ureche (medie parametrica, inalte, joase, efecte, gain etc). maine va fi testat de catre viji la nunta si sper sa reusim sa il reglam ok ca sa imi pot face o parare (daca il returnez sau il pastrez). oricum prima impresie a fost nasoala si nu pot sa cred ce diferente enorme intre ele, acelasi model pe care il foloseam acum 3-4 ani, si acesta. o sa revin cu info noi dupa nunta de maine.