Am zis sa mai postez si eu cate un eveniment din cand in cand. Nu fac public pretul, dar nu am luat cat ia Tractor. Aproximativ 50 de persoane, iar sarbatorita este dansatoare de performanta (dansuri de societate). Nu s-a dansat exagerat de mult, chiar destul de putin, dar a fost lejer. Oamenii s-au simtit bine in general, nu am avut comentarii si a fost chiar mai ok decat ma asteptam, tinand cont ca e al doilea majorat la care sonorizez in toata cariera mea.
Echipamentele folosite au fost asa:
Fidek FPA 12G
BT CS2500
Behringer DCX2496
Mixer BT
Akg WMS40 single set
Behringer BCD2000
2 laptop-uri, unul se vede in poze fara monitorul original care era de back-up
2 BPH-uri cu EW18HN
2 FR-uri cu E15-350N+Comp50
2 American Dj Quad Gem DMX
1 Laser chinezesc multipunct
1 Strobo BT 1500W
1 Masina de fum Stairville SF1000, Care a facut figuri de la inceputul majoratului, iar inainte la probe a mers, iar astazi am desfacut-o bucatele si merge perfect. Probabil e un contact imperfect pe undeva, dar data viitoare daca mai face, o rezolv cumva.
Sunetul a fost excelent din punctul tuturor de vedere, nu doar al meu. Este al doilea eveniment cand sunt multumit de bph-uri. Deci 2 din 15 pot spune. Fidek-ul are o putere mult prea mare pt doar 2 BPH-uri, iar in prima jumatate de ora, patronul restaurantului a trimis un ospatar sa dau bass-ul mai incet ca i-a cazut un tablou in birou
Pictures:
http://tinypic.com/view.php?pic=swboyo&s=7Si nu in ultimul rand Eu si sarbatorita...
LE: Deja m-au recomandat si la altii. Le-a placut!