de adynrg » Lun Aug 03, 2009 12:29 pm
am mers tot cu numai 2 sateliti JBL EON 15G2. sala este dificila din punct de vedere al sonorizarilor. este lunga si inalta. nu este prima data cand am pus muzica in aceasta sala insa data trecuta erau mult mai putini invitati. acum s-a ales o alta dispunere a meselor si a ringului de dans din cauza numarului mare de invitati. dispunerea boxelor se poate observa in poza nr 5. nu-mi place acest tip de organizare a lor deoarece nu pot sa am un control foarte bun al calitatii sunetului. din acest motiv am facut probe de sunet mult mai atent decat la alte evenimete. datorita numarului mare de invitati singurul loc unde djul putea sta a fost la intrare. mesele cu tinerii au fost organizate in vecinatatea boxelor. s-a dansat pe toate genurile (exceptie manele), sunetul a fost ok in conditiile salii. la genul asta de sali dreptunghiulare si inalte in care tavanul este acopert cu lemn iar dispunerea boxelor trebuie facuta dintr-o latura mica a salii, sunetul (basul in special) risca sa se sparga in spatele salii, exact unde este prezidiul daca nu se fac probe corecte de sunet inainte de eveniment. si mai este ceva: din experienta va spun ca sunetul trebuie reglat si pe parcursul evenimentului in functie de gradul de incarcare al salii. nu e un secret ca sunetul este diferit intr-o sala goala si o sala plina de invitati...deci atentie si la acest aspect.
..::Everything you hear is true::..