bro' in primul rand felicitari ptr.ca ai avut ocazia sa faci asa ceva.
referitor la videoclip in sine, nu is eu cel mai in masura sa comentez, dar pot sa punctez ce nu a fost ok, din punctul meu: cadrele miscate; cadre prea largi cand aparea solistul in prim plan sa zic asa (cred ca la aceste planuri mergea sa il "iei" mai de aproape putin); regia videoclipului slabuta (ca si tony nici eu nu am inteles succesiunea de cadre de la inceput - incepi cu lacul si apoi schimbi in camp fara nici o legatura intre cadre acum e balta, acum e campul, sau cadrul cu intersectia sau sens giratoriu pe unde treceau masinile - un cadru foarte lung ca si durata, adica m-am plictisit cate masini am vazut trecand; ai folosit secvente din alta filmare probabil fara sa ti cont ca acea secventa era in 4:3, iar videoul tau pana atunci si dupa acel cadru este in 16:9; multe cadre pe care eu nu le inteleg, adica nu stiu ce rost aveau in filmare, cadru gen solistul se tine de lantul de la fantana si contempleaza, copilul care o ia la fuga pe ulita si se duce el stie unde. cam asta am eu de reprosat. oricum ma repet videoclipul nu este atat de slab pe cat au zis colegii mai sus, nu stiu cati din ei au macar tangenta cu asa ceva (nu poti sa ai pretentia de videoclip de MTV in cazul de fata, si drept urmare nu poti sa judeci dupa acele standarde). tu ai incercat mult din prima si nici nu ai avut un aport tehnic prea mare - videoclipul pus de scar este mai reusit dar este si mai simplu de realizat decat ce ai incercat tu, si anume: cadre stranse si statice, planuri foarte apropriate - toate filmate in aproximativ 2 maxim 3 locatii, cadre pline (daca te uiti in toate apar baietii de cartier care "umplu" cadrele), regie mult mai simpla decat ce ai incercat tu (bine si specificul hip-hop difera fata de cel popular, adica daca ai bagat 5 baieti de cartier printre blocuri sau cu spatele unui zid cu grafiti ai rezolvat treaba).
oricum cu mai multa atentie, cred ca se putea mult mai bine dar per ansamblu eu zic ca este ok, si sunt sigur ca la urmatorul videoclip o sa mearga treaba mult mai bine. multa bafta si spor

imi pare rau ca nu a intrat in snake si punator de muzica sa vada si ei clipul, ei avand o experienta mult mai mare fata de mine in filmari, si sunt sigur ca pot sa dea mult mai multe sfaturi decat mine.